Различни видове комарници – статичен, ролетен комарникна

Най-важното нещо за един човек е да чувства сигурност и удобство в своето пространство. Прекарваме около 90% от времето си в закрити помещения,в дома, в училище или на работа, като вдишваме и издишваме средно около 22.000 пъти на ден. Мрежите ни позволяват да оставяме прозорците отворени,като по този начин имаме по-пряк контакт с околната среда, позволявайки естественото вентилиране на помещенията ни, като същевременно спираме да се притесняваме за досадните насекоми. Също така, нека не забравяме и значението на светлината. Слънцето действа като един естествен антидепресант. Какво би могло да бъде по-добро за нашето настроение от това да отворим прозорците и да допуснем светлината – и само тя – да влезне в домовете ни, запазвайки същевременно влажността в помещенията в приемливи нива.

Предлагат се няколко основни вида мрежи против насекоми (комарници): статични, ролетни и тип врата, комарник плисе с хоризонтално и вертикално движение, комарник с пружина с хоризонтално движение с противовятърна ос,врата комарник с отвор за домашни любимци.

Комарници статичен (на панти)Комарник на панти Ролетен комарникРолетен комарникКомарник тип вратаКомарник тип вратаКомарници с магнитКомарници с магнитКомарниик тип плисеКомарници тип плисе